Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 18 februarie 2010

Fapt divers



Azi pentru mine a fost o zi tare dificilă. De dimineaţă m-am trezit fără probleme. La amiază, când m-am dus după Puiu Mic eram puţin buimac de somn. Credeam că drumul mă va înviora. Am vrut să facem fotografii şi bateriile au cedat. Am rămas doar cu o biserică fotografiată de Ioana. Ne-am dus şi am cumpărat baterii noi, că doar cele vechi aveau vechime (un an folosite doar de mine, plus ce a fost înainte fără să ştiu cât). Ajuns acasă am culcat pe Ioana şi am vrut să scriu pe forum şi blog. Am adormit pe scaun la calculator. M-am dus în pat la picioarele Ioanei şi am adormit repede. M-am trezit seara pe la şapte. Tot somnoros. Afară ploua mocăneşte.

7 comentarii:

  1. Ploaia te trage la somn, asta este un adevar. Fetita este frumusica foc.Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa !
    In fiecare an venim de doua chiar trei ori la Hunedoara in vizita la parintii sotiei care locuiesc acolo si de fiecare data cand trecem prin dreptul drumului care duce la Alba Iulia ne propunem sa vizitam urbea. Din pacate nu am facut-o. Anul asta mai mult ca sigur ca ne vom abate din drum si vom vizita acest frumos oras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Abby. Apropos de ceea ce spuneai tu cu putin timp in urma, ca de obicei nu dormi pana dimineata, ei uite ca uneori somnul isi cere si el drepturile :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sorinele, bine ai venit în Bălgradul virtual. Dumnezeu să vă ajute să ajungeţi şi în Bălgradul real. Mie mi se pare banal, dar cei care-l vizitează rămân plăcut impresionaţi de ce văd.

    Să ai parte de o seară bună în continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai venit Mihaela. Este o lege firească şi nu te poţi opune ei. Organismul îşi cere drepturile lui. Mi-am făcut plinul la cafea şi de două zile nu o mai pot înghiţi. Dar nu va mai trece mult şi o voi lua de la început cu utilizarea urechii de mădar mort, az vară, colo-n colţ la mijloc de drum, ureche bine cerată şi muruită cu glod de porcine.

    De o seară bună să ai parte.

    RăspundețiȘtergere
  5. 'neaţaaaaa ! citit, plăcut, fugit degrabă, 'neaţaaaa şi spor la trebi ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. neata, dl. bimbea, ce e ala somn? :))
    eu din pacate nu prea mai dorm

    RăspundețiȘtergere
  7. Bogdane, de unde până unde? Eu te iau cu MĂ şi tu cu Dl. Hai să fim unitari în modul de exprimare.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.