Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

sâmbătă, 12 februarie 2011

Din nou despre Valentin

"Ce să facem de Ziua Îndrăgostiţilor?" întreabă ziarul local "UNIREA". Şi tot el răspunde: "Pregăteşte un "meniu" special pentru Valentine-'s Day şi fă-l pe partenerul tău să te iubească şi mai mult".

Cum? 
Iartă ce aflăm tot din "Unirea": "Pregăteşte-i micul dejun şi tratează-l cu ceva dulce ca să ştie ce-l aşteaptă mai spre seară...
De la micul dejun în pat şi până la cina romantică în doi, ai tot atâtea ocazii să-l îndulceşti şi să îl cucereşti. Pe parcursul zilei trimite-i câte un SMS prin care să îi spui cât de mult îl  iubeşti; puteţi viziona împreună un film de dragoste, o cină romantică în doi (lumânări, petale de trandafir, şampanie, o lenjerie intimă sexy) şi o noapte nebună este o modalitate numai bună de a încheia o astfel de zi". Pentru aceasta "se poate da o fugă la o cabană". Dar indiferent ce se face, "acel lucru este de fapt felul în care vă mărturisiţi sentimentele care vă leagă, precum şi credinţa în durabilitatea lor".

PS. Concluziile le trage fiecare cum doreşte.

4 comentarii:

  1. Multi spun ca am importat fara rost valentinday-ul de la 'fratii' nostri de peste garla, noi avand starvechiul si nationalul dragobete dar eu zic ca oricate ar fi ele sarbatoriri ale dragostei ar trebui sa le sarbatorim pe toate din plin ca nu strica. Poate ca astfel devenim mai buni. Poate,... cine stie?...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dacă ar fi o sărbătoare din dragoste pentru dragoste. Dar Valentine's Day a fost adusă ca o sărbătoare din dragoste pentru interese comerciale şi atât.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.