Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 24 noiembrie 2011

Muzeul singuratic


4 comentarii:

  1. Ah, zau, ma faci sa ma simt vinovat...ca mereu in legatura cu muzeele pe care mereu tind sa aman sa le vizitez ! Sunt de 1 an in Norvegia si INCA nu am fost la nici unul din muzeele importante ale orasului meu ! La fel si in Bucuresti, zau, o data, doar de VINA, m-am decis in sfarsit sa ma duc si eu o data, dupa ani de tergiversari, la Muzeul National de Arta. In plus, ma recunosc vinovat ca am obligat o data o persoana care nu prea avea chef de asa ceva sa viziteze cu mine Museum of Natural History si Metropolitan Museum of Art din NY City. Si ma simt iar vinovat ca NU am vizitat Muzeul Te Papa Tongarewa din Wellington, Noua Zeelanda, desi am avut destule ocazii de a o face, si mi-a fost si recomandat in mod special de o persoana in al carei gust de critic artistic eu am toata increderea !

    http://www.tepapa.govt.nz/pages/default.aspx

    Nu pot decat sa ofer, drept ispasire si eventuale "reparatii" morale, multumiri comapniei Google cu al sau Art Project !

    http://www.googleartproject.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Vizitând acest blog poţi spune că ai fost şi prin Muzeul Unirii din Alba Iulia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, nu chiar in, dar pe langa ! Uite, eu chiar ca nu am fost niciodata in Alba Iulia, nu am fost niciodata mai la nord, in Romania, de la vama Arad-Nadlac, in partea aceea a tarii, mereu de acolo, am luat-o catre sud-est. Cand stau sa ma gandesc, singurele orase mai mari pe care le-am vizitat eu in Romania, au fost doar Craiova si Constanta, si, desi parca in Constanta, cand eram mic, am vazut niste antichitati legate de Tomis, nici nu stiam daca Craiova are vreun muzeu.

    Vinovat in continuare, am cautat, si uite ca are !

    http://www.primariacraiova.ro/pcv/servlet/portal?action=ContentAction&actEvent=showArticle&id=3681

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia uite, pana si norvegienii au auzit de Alba Iulia !

    http://www.trivago.no/alba-iulia-86580/attractions

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.