Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

duminică, 3 noiembrie 2013

O melodie, un parfum: QUEEN

Articol scris pentru

Proba 17 a concursului
2013

Alege-l pe Killer King! probă propusă de


Am ales, dar sunt derutat. Cineva l-a ales și iată ce a spus după:  „am fost încântată să-l încerc. Cauza? Sticlă și publicitate.  Dar vai ! A fost o surpriză gri. Am așteptat ceva mai mult de la acest parfum. Mai mult de personalitate și prezență.

Nu-i rău, dar nu-i nici unic și interesant...”

Ce ar mai fi de spus?  Nimic altceva decât că fiecare-i cu gusturile lui. Ce-mi place mie nu trebuie să placă și altora, iar ce apreciază alții, nu trebuie musai să-mi placă și mie.

Mă decid cam greu să fac o vizită la Palatul Regal. Ajuns acolo am fost primit în Palat fără niciun ceremonial și fără prea mare fast. Timid, intru în palat. De cum pășesc dincolo de ușa impunătoare escorta mă ia în primire și mă conduce în sala tronului. Acolo o văd pe regină stând pe un tron impunător îmbrăcat cu catifea de culoarea vișinei putrede, bogat ornat cu dantelării din aur masiv.
În mână avea un sceptru de aur ce avea în vârf un rubin mare. Regina m-a privit tăcută.  Am încercat să spun ceva și mi-a făcut semn să tac. M-am conformat și am așteptat în tăcere.

Deodată în tăcerea salonului am simțit un miros plăcut de parfum
Un amestec de arome ce mi-au amintit de mirosul fructelor de pădure și al iasomiei. Am mai simțit și alte miresme cc nu am reușit să le identific. Probabil praline sau bergamotă, mirosuri ce nu le știu, sau poate le știu și nu mi le amintesc. Mirosul plăcut al parfumului se îmbina armonios cu răcoarea încăperii.


Timpul s-a scurs liniștit și vizita s-a terminat. La plecare am primit un rubin mare. M-am uitat nedumerit la el și am observat că de fapt era un flacon ce avea forma rubinului din sceptrul reginei.

Un dar de protocol.  

Îmi amintesc. Killer Queen, regina rebelă, era o trupă de rock din anii ΄70   căreia nu-i plăcea să se confomeze rgulilor impuse de „Curte”. Melodia Queen a inspirat-o pe cântăreața pop Katy Perry, regina rebelă a parfumului Killer Queen, să lanseze acest parfum sofisticat, destinat persoanelor puternice, cu o fire nervoasă, dar și delicată în același timp, parfum care se obține din fructe de pădure asociate cu Celosia, bergamotă, sambac, iasomie, cașmir și esență de praline. Comercializat ca parfum pentru femei, poate fi folosit cu mult succes și de către un bărbat îndrăzneț.

Alege-l pe Killer King! De ce? Pentru că este un regal de zi cu miros de cântec specific sezonului rece, este parfumul ce atrage atenția persoanelor aflate în aceeași încăpere cu persoana care l-a utilizat și inspiră un plus de putere față de cei din jur.


Cuvinte cheie utilizate:  parfum, Katy Perry, Killer Queen, regina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.