Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 17 iulie 2014

Casa curată





O casă curată este întreținută cu ajutorulproduselor marca

Aspiratoare Philips

Philips adoptă noile directive UE privind eficiența energetică pentru aspiratoare care constau în: consum de energie mai mic de 1600 waţi;  performanţă minimă de curăţare de 70% praf aspirat de pe covoare și performanţă minimă de curăţare de 95% praf aspirat de pe suprafeţele dure.

Dar ce este Philips? O simplă fabrică de aspiratoare?
Să fim seroși ! Nici într-un caz, deoarece în realitate Philips este o companie cu sediul la Amsterdam ce produce diverse aparate electronice, echipamente de iluminat, echipamente medicale și produse electrocasnice. 

A fost o vreme când nu știam nimic despre existenței Firme. Prin anul 1975 am avut treabă cu un coleg de serviciu și l-am găsit în magazia de materiale. Acolo am văzut o serie de diode și triode marca Philips ce purtau pe ele o zvastică și la anul de fabricație era trecut 1943. L-am întrebat de ce nu le casează și mi-a răspuns că nu putea pentu că erau funcționale.

După mai mulți ani am cumpărat o râșniță de cafea. Întâmplarea a făcut să nu găsesc decât marca Philips, dar este o râșniță ce o folosesc și acum pentru a măcina zahăr și a-l face pudră. A urmat apoi un tlevizor color pe care l-m cumpărat prin anul 1998, televizor ce funcționeză și în prezent fără probleme. Am mai avut și un aspirtor Philips, dar acestuia i s–a prăjit motorul din cauza unei oscilații de curent în timp ce lucram cu el. De atunci am mai avut și alt aspiratoare, dar următorul va fi tot un Philips


 pentru că: “Philips adoptă noile directive UE privind eficiența energetică pentru aspiratoare care constau în: consum de energie mai mic de 1600 waţi;  performanţă minimă de curăţare de 70% praf aspirat de pe covoare și performanţă minimă de curăţare de 95% praf aspirat de pe suprafeţele dure”, așa cum spuneam mai sus.


Dar Compania Philips va oferi în continuare performanța inaltă și totodata eficiența energetică pentru produsele sale, acest deziderat aflându-se în permnență pe masa de lucru a specialiștilor săi.

Un comentariu:

  1. Un aspirator as cam avea nevoie si eu. Unul asa performant ca cele de la Phillips. SEARA BUNA!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.