Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 3 iulie 2014

Vreau calculator !



Uf ! Stau şi aştept cu nerăbdare ca al meu calculator să-şi înceapă treaba. A îmbătrânit şi a obosit. E cazul să-l schimb. Uşor de zis, greu de făcut. De unde bani pentru unul nou? Nu vreau nici laptop pentru că ţin neapărat să am diacritice şi pe laptop nu le pot instala.

Până la urmă a pornit şi hoinăresc pe ofertele ABDcomputer. Văd multe oferte şi mă hotărăsc greu. Ştiu că cele mai scumpe sunt mai bune. Dar de unde bani? Să mă hotărăsc asupra unuia cu peţ mediu. Garanţia că firma oferă produse de calitate bună
  îmi dă curaj. Nu ţin neapărat să-mi cumpăr un calculator nou. Mă mulţumesc şi cu unul second hand, dar să am garanţia că este bun.
Până una alta să vă arăt ce am găsit la capitolul





Iată un calculator

Este un Fujitsu P5625 Athlon X2 5600B 2.9GHz, 2GB DDR2, 160GB HDD, RW, VB Coa, Mini Tower  produs de Fujitsu Siemens Computers, cel mai mare producător IT din Europa.
Calculatorul are un design optimizat care face ca instalarea și înlăturarea componentelor să se realizeze extrem de uşor, componentele fiind de cea mai bună calitate.
Placa de bază are un concept sofisticat de produse pentru întregul ciclu de viaţă, iar timpii morţi sunt reduşi la maximum.

Se pare că am găsit, dar sunt nevoit să mai aştept. Timpul ete cel care va rezolva această problemă şi o va rezolva bine.

3 comentarii:

  1. eu am achizitionat anul trecut un laptop de la CitGrup din Timisoara, din online si merge super, asa ca iti dores multa bafta...sa iti poti schimba PC_UL

    seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as vrea un laptop, calculator am, dar e cam vechi, multumesc de recomandari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Spor la cumparaturi! Sper sa gasesti cat mai curand ceva pe gustul tau. Eu am un laptop de vreo sapte ani si sunt foarte fericita cu el si pot sa folosesc fara probleme si diacriticele, desi recunosc ca sunt cam lenesa la capitolul acesta.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.