Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

sâmbătă, 13 martie 2010

MICA GOSPODINĂ


Astăzi fiind sâmbătă, Ioana a făcut curăţenie în camera de joacă. A luat aspiratorul, i-a scos cablul şi i l-a dat lu moşu pentru a-l fixa în priză, a adus furtunul cu peria şi i l-a dat lu moşu pentru a-l fixa în aspirator, a dat drumul aspiratorului şi s-a apucat de treabă ajutată de băboi, gătit de Ioana, aşa cum i-a plăcut ei.
Obligaţia băboiului a fost să aspire pe sub dulap şi pe sub pat, deplasându-se şi el în genunchi ca şi Ioana, care a aspirat camera singură, inclusiv pe sub scaune şi pe sub mese, unde a intrat şi ea să-i fie mai uşor.
După ce a terminat cu aspiratul prafului a oprit aspiratorul, a introdus cablul în aspirator, a scos furtunul din aspirator şi l-a dus la locul lui, iar moşu a luat filtrul de praf şi s-a dus să-l scuture. La scuturatul filtrului Ioana nu s-a mai încumetat să meargă pentru că a fost frig afară.
După ce a terminat toată treaba, Ioana a început să-şi înşire jucăriile prin cameră că doar aşa-i stă bine camerei.

4 comentarii:

  1. Felicitari pentru o asa de harnica echipa. Intotdeauna in doi treaba merge mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultima fotografie e cireasa de pe tort!
    Sa va traiasca nepotica ca e simpatica foc si in plus, o mare gospodina!
    Gand bun din Arras.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulţumesc pentru gândurile bune.Să aveţi parte de vreme frumoasă. "Cireaşa de pe tort" este a Ioanei în totalitate. După ce l-a "aranjat" pe moşu a luat aparatul foto, l-a scos din husă, l-a pornit, l-a încadrat pe moşu, a făcut fotografia, a închis aparatul şi l-a aşezat la locul lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat e de dragalasa Ioana cum da ea cu aspiratorul!! Gospodina gospodinelor, ajutor de nadejde :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.