Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

vineri, 9 martie 2012

Ultima babă

imagine internet

Sunem în 9 martie şi astăzi este baba pe care mi-am ales-o de parteneră. Până acum babele au fost foarte frumoase la noi în Bălgrad. Urmează să văd cum va fi şi mezina babei Dochia. Cum va fi ea voi fi şi IO în acest an.

6 comentarii:

  1. LOL! 9 martie e si ziua aleasa pt Babe de prietena mea (singura si cea mai buna). Chiar sunt curios cum o sa fie pe la ea pe acolo, desi acum la ea e deja aproape seara zilei de 9 martie, chiar as putea sa verific pe net...am verificat, a fost un amestec de soare si nori, fara precipitatii, cu maxima zilei la 22 grade celsius si in acest moment 18 grade...e inca vara indiana-toamna timpurie, acolo, in Emisfera Sudica in Pacific, la ea. Juuhou min.

    Un videoclip muzical din Norvegia pt ea si pt toti care si-au ales Baba azi 9, martie:
    http://www.youtube.com/watch?v=OLwlSuYio2k

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos videoclip. Mi-a plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare ! Mi-a placut stupul cu albine , caii din videoclip si baba din foto. Eu sunt destul de exigenta cu mine insumi si cu altii, dar vad ca astazi e o zi frumoasaaaaaa.....am facut aceasta introducere pt.ca eu mi-am ales 9 martie , ca zi "baba mea". O zi frumoasa in continuare iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia uite domle cum se întâlnesc amatorii pentru cifra 9 !

      Ștergere
    2. Am fost pe la "mnealui" , am vazut ca asteptai ziua cu 40 de pahare, am vrut sa dau noroc acolo si cu tine ....nu ai venit , asa ca am sosit eu la tine....si , avand in vedere si simpatia pt.nr.9, ziua frumoasa de astazi , atunci .... "hai noroc" prietene, sa traiesti multi ani sanatos, caci au nepotii nevoie de tine !

      Ștergere
    3. M-ai pus la mare încurcătură. În primul rând pentru că ziua cu 40 de cânceie o aşteaptă 'mnealui.Nu ştiu de când ai tu simpatie pentru nr.9 căci IO l-am îndrăgit din anii de liceu când îl purtam pe tricoul cu care jucam baschet. Mul mai târziu am aflat că potrivit zilei de naştere am aderenţă la cifra 3 şi nu este de mirare cu 9, care este 3x3. Mulţam pentru urare şi să ai şi tu noroc numai de zile senine în viaţă. De fericire nu zic nimic pentru că este mult prea relativă.

      Ștergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.