Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

vineri, 8 noiembrie 2013

Delaco la drumeție

Articol scris pentru concursul
2013

Proba 19. Sunt fan brânză, susțin și semnez !
propus de 



Da, sunt fan brânză get-beget. Atât brânza dulce cât și brânza sărată sau condimentată își au locul cuvenit în frigiderul meu. Și ca atare iată-mă într-o cursă contra cronometru de pe Plaiul Mioritic în preeria americană și retur realizată pentru concursurile Super Blog etapele 18 și 19, deoarece sunt și  fan  al Super Blog-ului.

Da, sunt fan brânză fără a fi și brânzar șef. Asta pentru că doar consum brânza  fără a o și produce.  Doar când mi se brânzește laptele pus la fiert mai recuperez și IO niscaiva brânză producție proprie. În rest, consum cu mare plăcere brânza făcută de alții. De la cioban la fabrica de lapte. Și sunt mulți fabricanți de brânză, dar Delaco îi întrece pe toți. Atât prin sortimente, cât și prin calitate.

Pasiuni și pasiuni. Acum e  pasiunea pentru brânză fiind mai ușor de mâncat. Înainte erau alte pasiuni, dar niciodată pasiunea pentru alcool. Din pasiunea pentru drumeții, acum am rămas cu pasiunea pentru plimbat pe ulițele burgului. Plimbându-mă mai fac și fotografii. O pasiune veche, de pe vremea când eram „școler”.



Drumeții, căci drumețiile sunt la pas de voie prin natură, în aer liber și curat. Dar mergând de colo-colo mai și flămânzești și atunci când ești flămând nimic nu e mai bun decât o felie de pită unsă cu o cremă de brânză, o brânză topită amestecată cu smântână sau o brânză Delaco, așa cum numai ei știu s-o prepare, servită la un popas pe iarbă. O combinație de două pasiuni contopite într-una singură. Nimic nu este mai armonios decât să combini pasiunile în mod util. Drumeția ce te relaxează și brânza Delaco ce te satură fără să-ți încarce stomacul.


Cuvinte-cheie utilizate: fan, fan branza, branza, sunt fan branza 

2 comentarii:

  1. Vă susțin...dar îmi place mult și iaurtul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie-mi place "covăsâtul" consumat lângă "topșeu" (mămăligă cu brânză).

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.