Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

sâmbătă, 17 aprilie 2010

IOANA CU MOŞU PRIN BURG

 Chipurile fiind făcute prin autofotografieie, nu toate sunt bine încadrate, dar le-am expus pentru a-şi aminti Ioana cândva de o realizare personală.

2 comentarii:

  1. Răspuns la "Bună dimineaţa.

    Că eşti antimanele mă bucur. Că eşti antibăsescu îmi pare bine. Că ai asociat blog lui Adrian Năstase mi-ai dat o idee, dar mă mai găndesc. Blogul meu este mai mult cu fotografii.
    Te invit cu mult drag la o plimbare virtuală prin Băşgradul de azi. Mulţumesc.":

    Lucreţiu Pătrăşcanu cică ar fi zis: "Înainte de a fi comunist sunt român!" Aşa şi eu dragul meu Abbilbal... Dacă manelele ar fi reprezentat un lucru bun pentru bagajul cultural al poporului român, crede-mă că aş fi fost cel mai înfocat manelist! Dacă Băsescu ar fi fost un bun preşedinte aş fi fost cel mai aprig susţinător al lui! Din păcate nici manelele şi nici Băsescu nu au adus nimic bun pentru ţărişoara asta...

    În ceea ce-l priveşte pe Adrian Năstase, chiar şi Băsescu a recunoscut că a fost cel mai bun prim-ministru de după '89 (nu înţeleg de ce trebuie să ne raportăm la 1989... de ce nu ne raportăm la 1938 de exemplu). Sunt de acord că a avut şi el greşelile lui, dar a avut viziune şi s-a gândit la ce rămâne după el! După ăştia ce rămâne? Subiectul e lung, putem discuta mult!

    Concluzie: înainte de a fi antimanele, antibase şi simpatizant al lui Năstase sunt român! Oricare dintre cele de mai sus ar aduce plus-valoare României ar fi promovat pe acest blog!

    "Că ai asociat blog lui Adrian Năstase mi-ai dat o idee, dar mă mai găndesc." - despre ce e vorba?

    Te mai aştept şi cu alte ocazii în vizită "la un pahar... de vorbă..."! Pân'atunci s'auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vor fi amintiri pretioase pentru Ioana. Eu nu am nici o fotografie cu bunicul meu! Îmi aduc aminte doar de ochii lui mari albastri... Ciudat, de obicei persoanele în vârsta au ochii mai mici... si fara o culoare pronuntata. Or fi fost tare frumosi ai lui bunul meu... Mama, are la fel de frumosi

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.