Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

duminică, 23 martie 2014

Etapa 14 SuperBlog 2014

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2014 - etapa de primăvară

Breakfast AntiOx la NH Bucharest

Interviu realizat cu reprezentantul NH Hoteles Bucharest
Sponsorul probei:

Iată că am ajiuns să consumăm și un mic dejun oferit de NH Hotels. Este un dejun AntiOx ce reprezintă "un concept inovator de breakfast bogat în antioxidanți, care ajută în lupta împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi".

Întrebare: Sunt un blogger pasionat de tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos.
 Ca reprezentant al NH Hotels București ce ne puteți spune despre un breakfastAntiOx?

Răspuns: A consuma mâncare bogată în antioxidanți înseamnă a lupta împotriva îmbătrânirii. Ele sunt bogate în vitamine și protejează sistemul  cardiovascular întărind sistemul imunitar.
Întrebare: cum sunt mesele  breakfast AntiOx
Răspuns: Mesele bogate în antioxidanți sunt delicioase și bogate în vitamine, după cum am arătat mai sus. Meniul inovator al breakfast AntiOx a fost realizat de "chef Enrique Martinez si propune ca ingrediente sucuri 100% naturale, mixuri de sucuri organice antioxidante, iaurt organic amestecat cu o larga varietate de fructe, muesli, fructe goji si altele". Acest meniu AntiOX breakfast este bogat în fructe și legume. Citricele, fructele kiwi, dar și fructele indigene cum ar fi căpșunii, merele, perele, dar și legumele: morcovi, salate proaspete, acizi grași Omega 3,  produse lactate și din soia, sortimente variate de cafea și ceai, sunt întâlnite pe mesele clienților NH Hotels. pentru a fi începută perfect o nouă zi.

 Întrebare: Cum sunt realizate produsele AntiOx?

Răspuns: Produsele puse la dispoziția clienților de către hotel NH Bucharest sunt realizate local. Atât produsele organice, cât și produsele fair trade, ingredientele proaspete și  arta culinară ce își găsesc locul pe masa clienților se încadrează în deviza "Sănătate și satisfacție pentru cele mai rafinate gusturi" care este o deviză a grupului NH Hotels, căci oferta AntiOx breakfast oferă energia de care avem nevoie într-o zi de lucru intensă, dar și în cazul excursiilor făcute în timpul vacanțelor.













Vă mulțumesc pentru acordarea acestui interviu. Informațiile dumneavoastră sunt valoroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.