Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 6 martie 2014

Etapa 3 SuperBlog

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2014 _ediția de primăvară.


Ce să apreciez la un salon de nuntă?

No că-i bai ! Aș zice că-i chiar mare bai !
Ce aș putea aprecia la un salon de nuntă decât miresele în primul rând? Nu de alta dar atunci fetele sunt cel mai frumos îmbrăcate, îmbujorate de emoție și de-a dreptul încântătoare ca ființe umane.
Apoi, ce ar mai fi de apreciat?
Păi,  salonul propriu zis. Dacă salonul este spațios și are un ring de dans vizibil din orice colț, este cu atât mai bine. Apoi dacă salonul este amplasat într-un cadru feeric, înconjurat de pomi ornamentali și spații verzi, "tacâmul" ar fi complet.

Dar ce i-ar mai lipsi unui salon de nuntă.? Să mă gândesc puțin. Nu ar strica să aibă bucătărie proprie, locuri pentru cazarea nuntașilor veniți de departe și bineînțeles loc suficient pentru parcarea mașinilor proprietate personală. Dar cum la nuntă nu te poți abține de la băuturile îmbietoare ce se servesc, ar fi bine ca nuntașii să beneficieze de mijloace de transport asigurate pentru deplasarea acasă.

Dar să nu uit cel mai important lucru. Un salon de nuntă trebuie să asigure atât rochii și accesorii necesare mireselor, cât și costume pentru mire, dar și cele necesare pentru nași, ori domnișoarele de onoare.

Apoi dacă  salonul de nuntă are posibilitatea să organizeze cununia civilă și cununia religioasă, să scutească mirii de a căuta alți furnizori pentru diverse servicii, atunci se poate spune că respectivul salon de nuntă este destinat mileniului III.

6 comentarii:

  1. Cam multe cerinte de la un salon de nunta :D ar fi bine sa le aiba pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să nu uităm că suntem de ceva vreme în milniul III și ca tare pretențiile sunt pe măsură.

      Ștergere
  2. Un salon de nunta de 5 stele! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ehei Liviule, eu la un salon de nunta as pune miresele pe primul loc, dupa care vin vreo zece locuri libere si pe urma salonul, invitatii, muzica, mâncarea...
    Daca mirese nu sunt, nimic nu este!

    RăspundețiȘtergere
  4. No serbus ! Păi și IO am pus miresele în primul rând, apoi celelalte, dar e drept că nu am lăsat acele locuri libere.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.