Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

marți, 15 martie 2011

Rolele la bătaie


3 comentarii:

  1. să ţină timpul frumos cu voi! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare că ţine. Azi am fost cu bicicleta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, pozele astea frumoase, mai ales a doua, ma fac sa tentez sa fac si o predictie de viitoare cariera pt. domnisoara din poza: artista, zau, artista de teatru si film adevarata/profesionala, chiar mai talentata poate decat Meryl Streep, asa ii doresc sa ajunga, daca vrea ea, bineinteles, ca nu poti sa stii niciodata de fapt, la varstele astea mici, cam unde i se vor indrepta interesele profesionale reale mai tarziu.

    Se vede la fel de clar din poze (si sa stii ca imi place ff mult cum ii pozezi pe astia mici dragi tie,, ca sunt poze concrete, realiste, adaptate varstei si preocuparilor specifice varstei respective, deci e la fel de clar prt. mmine ca tu ii pozezi pt. binele si interesul lor, si nu doar pentru placerea ta de a=i vedea in poza, care e si aia normala, dar tu ii pozezi parca mai mult ca sa se bucure si ei in viitor cand s-or uita la pozele astea, deci tot din drag pebtru ei ii pozezi ca sa se simta tot ei bine si in viitor, nu numai in prezent, si TE ASIGUR ca isi vor reaminti atunci, in viitor, si de tine cu dor si cu drag bazat pe pozele astea atat de altruist oferite de tine lor)

    deci se vede clar din poza ca domnisoara respectiva nu e numai draguta, dar este intr-adevar si inteligenta, si sanatoasa-inclinata sportiv, si curioasa (i se citeste in ochi), deci tot la fel de bine va putea deveni cu succes si medic, si jurist si arhitect si orice isi doreste ea va putea deveni, chiar si (desi putin dezamagitor fata de mine personal) doar mamica casnica, daca chiar isi va dori asta si va avea destui bani ca sa-si-o permita (ceea cei ii doresc oricum, desi sper totusi sa nu isi doreasca sa se limiteze doar la trebuile alea care sunt de fapt esentiale mai ales pt. societate, cum ar fi cele de a creste si educa copii, tocmai pentru ca SUNT CONVINS ca ea va putea contribui catre societate si mult mai mult decat doar atat).

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.