Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

duminică, 1 ianuarie 2012

Începutul Noului An


Cumpănă dintre ani, 12 este şi al doisprezecelea an din mileniul doi, dar şi ceasul în care trebuie să ne trezim la realitate până nu este prea târziu.


Trecerea peste 12 s-a făcut liniştit, fără evenimente majore. Doar „scandalul” focului de artificii a spart liniştea nopţii pentru a lăsa loc unei dimineţi senine în care soarele şi-a făcut apariţia puţin mai repede decât în zilele precedente.

Pentru mine tranziţia s-a făcut în compania lui Bebe, cu un mic incident în preajma miezului de noapte, când pe la nouă şi jumătate seara şi-a aruncat suzeta în aşa fel încât am căutat după ea până în al douăzeci şi treilea ceas al zilei Revelionului.. Nu de alta dar a fost ferm pe poziţie. Nu a vrut alta decât pe cea aruncată şi de ciudă că nu i-o dau a început să plângă. Şi dă-i să meargă înainte cu plânsul până a reuşit să mă scoată din răbdări. În cele din urmă am găsit-o. Ajunse sub pat în spatele unui picior în aşa fel încât era greu de văzut. După ce i-am dat „marele” trofeu a adormit în circa cinci minute. Aşa că la puţin timp după aşternerea liniştii au început să bată clopotele şi să puşte artificiile.


2 comentarii:

  1. Noa, m-ai facut inidios, ia ce mandru breloc avem!
    La Multi Ani Sanatosi draga Liviu!

    RăspundețiȘtergere
  2. La cumpana trecerii in noul an, un bunic cu nepotelul in brate privind cum lumea pusca artificii de bucurie. Superba "poza" ! Sa iti traiasca nepotelul impreuna cu toti cei dragi tie si tu pe langa ei sa ii pazesti de rele.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.