Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 20 martie 2014

Etapa 11 SuperBlog

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2014 - etapa de primăvară

Temă propusă de

Când mă fac mare, o să fiu cititor!

A venit momentul să facem cunoștință cu un nou sponsor: Editura ALL   Editura ALL. 
Aceasta este prima editură cu caracter privat din România și la început a avut profil academic și universitar, după care și-a diversificat sfera de activitate  incluzând  lucrări de științe sociale și umane, literatură română și universală, literatură pentru copii, cărți școlare, cărți practice, cărți de memorii și biografii, cărți de aventură, cărți și iar cărți de tot felul.

Asumându-și misiunea de promotor al performanței și valorilor culturii române, Editura ALL împreună cu scriitorul Mircea Nedelciu au fondat Târgului Internațional de Carte Gaudeamus, iar Editura ALL a fost coorganizator al primelor 10 ediții ale acestui târg. 

Ca performanță s-au înregistrat cele peste 15 milioane de volume vândute, 60 de colecții create și mai mult de 2000 de titluri publicate.

Stau și mă gândesc la anii copilăriei mele când parcă se citea mai mult. De ce oare? La această întrebare nu găsesc decât un singur răspuns: sursele de informare erau mai sărace. Nu erau televizoare, aparatele de radio erau rare, doar difuzoarele centrului de radioficare ne mai informau cu programele de radio "București 1".  Așteptam nerăbdători poveștile de la "Bună seara copii" pe care le ascultam cu sufletul la gură, sau "Teatrul la microfon", când în casă se făcea liniște deplină pentru a audia cât mai bine piesele prezentate.

De atunci am în bibliotecă  multe cărți pentru copii 

Acum situația s-a schimbat și tinerii sunt mai puțin interesați în a citi și a vorbi corect românește, deși librăriile  sunt pline de tot felul de cărți
                                                       


Lor li se pare că așa este "mișto" ! 
Dacă rafturile librăriilor sunt pline cu cărți pentru copii, nici adulții nu au fost uitați de Editura ALL. Lor li se oferă  o gamă variată de romane:       
 dar pot citi liniștiți și literatură pentru copii căci este foarte frumoasă.

Vă doresc să aveți o noapte liniștită și să citiți cărți frumoase.

6 comentarii:

  1. si eu sint fana carti de copii si acum citesc cu placere cartile copilariei mele-vrajitorul din oz, 1001 nopti, povestiri de ispirescu,e tc..minunat articol

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt fan marijuana si alcool. se pune?

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.