Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

sâmbătă, 28 iunie 2014

Arabesqe

Articol scris pentru concursul OrkestraMeşter în casa mea


E vară, e timp frumos şi aş vrea să-mi renovez casa. Mă apucă durerile de cap. Multă alergăură după materiale şi nu de puţine ori acestea lipseasc din depozite. Ştiu ce am păţit la utima renovare.
Derutat fiind, caut pe internet. Dau peste o firmă 
Mă documentez http://arabesque.ro
Aici sunt de toate.
Materiale pentru structuri de rezistenţă, materiale pentru învelitori, materiale pentru finisaje, materiale pentru instalaţii de apă, canalizare ori instalaţii electrice, placaje, parchet şi multe altele, toate având preţuri avantajoase.  Deci printr-o singură vizită la Arabesqe poţi avea tot ce-ţi trebuie pentu aţi renova casa de la temelie la acoperiş. Aici mai trebuie să adăugăm şi avantajul cumpărării retail, nu doar engross. Plata se poate face cu cardurile de rate: Card Avantaj, BT Star, BRD Finance, în acest fel fiind rezolvată şi problema plăţii.


Comanda prin magazinul online se face fără deplasare prin depozit,  ea decurgând foarte simplu si comod. Transportul materialelor comandate se face direct la lucrare, cu ajutorul maşinilor prevăzute cu macara. Este un transport rapid, livrarea materialelor urmând  se face a doua zi, în marea majoritate a cazurilor, iar costurile transportului sunt modice.

În caz de nevoie se asigură şi consilierea tehnică, documentarea şi achiziţia de materiale putându-se face în ritmul dorit.

2 comentarii:

  1. Doar am terminat de renovat un dormitor, cu lambriu dar e luat de la Bricostore!
    Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine in oras cei mai buni sunt cei de la Dedeman, urmati de Bricostore ...
    Ce bine ar fi fost sa poti plati si cu paypal!!!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.