Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

miercuri, 12 mai 2010

Noutăţi din natura veche

4 comentarii:

  1. Duminică m-am plimbat şi eu vreo două ore prin Bălgrad-ul tău!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooo, trebuia să fluieri vecine să te aud. Mi-ar fi plăct să ne cunoaştem şi aşa "nas în nas", dar cu distanţa fizică ce se cuvenea, nu doar din pocnirea tastelor.
    Să ai parte de o zi frumoasă (că de bună cine ştie cum o mai fi) şi de plimbări plăcute cu prietenul tău fidel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase fotografiile, frumoase florile! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am uitat la toate pozele de câteva postări în urmă. Excelente! Pe lângă un aparat de fotografiat bun, ai şi ceva-ul acela care face din orice plăntuţă un mic miracol.
    Da...DAR! ( ai mai văzut "dar!"-ul ăsta pe la mine..îl spun de două ori ca să îmi fac curaj să spun o prostie :) aşaDAR: tu unde eşti? Nu în fotografii. Ce gândeşti, cu cine te încaieri (măcar în gând), de cine sau de ce îţi place, ce te enervează, ce te ajută?
    La primele 100 de capitole pozitive o punem pe Ioana. Şi după? O să spui poate: trăiesc pentru şi prin ea. Dar n-am să cred. O ştiu perfectamente pe propria piele. Cei mici sunt numai o componentă a vieţii noastre. În rest procesăm filme întregi în care apar nu doar alţii, ci NOI.
    :)
    Acum îţi pare rău că n-ai opţiunea cu moderarea comentariilor înainte de afişare?
    Să nu te superi, e ...invidia celui care vorbeşte prea mult şi prea în public, faţă de cel care reuşeşte să păstreze tăcerea. :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.