Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

vineri, 10 septembrie 2010

Ştiri bălgrădene

De la domnul Simone Albani, vicepreşedinte PNL, aflăm că în Alba Iulia „lucrările la drumuri şi trotuare sunt făcute discriminatoariu”, în funcţie de „zonele cu potenţial electoral mai mare”. Astfel că „sunt zone uitate, de care primăria nu s-a mai ocupat de mulţi ani”. Spre exemplificare a fost dat cartierul Miceşti, unde „străzile sunt proste, trotuarele inexistente iar de parcuri şi zone de agrement nici nu poate fi vorba”.  De asemenea municipiul are un spect „deprimant şi praful s-a aşternut în ultimii ani peste Alba Iulia, odată cu exterminarea spaţiilor verzi prin pavelarea agresivă a oraşului”.

Domnul Florin Roman, vicepreşedinte al PNL, vine cu un alt comunicat: „Alba Iulia se stinge încet...” „cenuşiul e din păcate o realitate... Oamenii de aici în proporţii uriaşe, de peste 85%, spun că nu mai au nici o perspectivă în Alba Iulia. Nu au locuri de muncă sau dacă le au sunt extrem de prost plătite.”

Toate acestea ne reamintesc de anii când Alba Iulia era considerată „cuib de legionari” şi fondurile ce i se cuveneau erau dirijate spre Deva. Atunci Deva s-a reclădit şi Alba Iulia a rămas un târg uitat de lume. Alba Iulia trebuia să plătească pentru că aici s-a încoronat un rege şi regimul nu agrea aşa ceva.

Dar Alba Iulia va dăinui căci peste Alba Iulia au trecut şi vremuri mai aspre ce nu au reuşit s-o radă de pe faţa pământului. Bălgradul are ceva ce-l face iubit de Dumnezeu şi asta contează mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.