Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

luni, 9 aprilie 2012

Despărţire de abbilbal


Astăzi mă despart cu regret de pseudonimul abbilbal. Blogger ţi-a schimbat faţa şi Google+ îmi vrea doar numele complet. Aşa că de astăzi mă conformez noilor cerinţe. Prin unele locuri va mai apare abbilbal, dar vor fi prea puţine de acum încolo. Drum bun abbilbal. Mi-a plăcut să te am tovarăş de drum.

7 comentarii:

  1. Deci de-acum te gasesc unde, LB?

    RăspundețiȘtergere
  2. asa am patit si eu.
    dar am iesit de pe google+ si am revenit pe blogger!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă Blogger a dat mâna cu Google şi au făcut ce au făcut, îmi las numele să circule în locul pseudonimului.

      Ștergere
  3. Că vrei tu e altă socoteală. Dar altfel, nu te preda fără luptă! Cum adică să-mi impună sub ce nume să postez? Eh, fir-ar ei să fie...
    Din punctul meu de vedere numele tău sună mult mai fain decât pseudonimul. Numai tu ştii de unde l-ai găsit cu trei de "b" în el. Aşa că eu, de la bun început, ţi-am spus pe nume. Dar nu cred că raţiuni de sonoritate au stat la baza cârdăşiei Google+ & Blogger. Deci vezi cum faci să-ţi fie ţie bine, nu lor. Ia uite, frate! Nu mai ştiu ce reguli să mai inventeze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pseudonimul mi l-am ales în urma unei blocări de cont pe un forum. La înregistrarea profilului pe Google+ mi-am folosit atât pseudonimul cât şi numele. Asta pentru că pseudonimul conţinea, după cum am mai spus: judeţul (ab9, iniţialele numelui (bil) şi primele trei litere din numele vchi al oraşului (bal). Dar pentru că fotografiile de la avatar sunt ale mele, consider că şi numele real stă bine afişat. Aşa că... să rămână Liviu Bimbea de acum în colo.

      Ștergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.