Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

vineri, 20 aprilie 2012

Mugurii nucului


6 comentarii:

  1. Cît e de plăcut să te reculegi la umbra unui nuc! Nu în zadar el creşte aproape în toate grădinile bunilor gospodari...

    RăspundețiȘtergere
  2. Destul de rari prin zona mea, un weekend cat mai placut iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand vine vorba de nuc imi place tot:de la mirosul frunzelor,la umbra racoroasa in zi de vara,de la mugurasii hotarati la samburii deliciosi.
    O zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pregatesc sa dea nuci bune. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Sa stii ca am avut ezitari sa dau click pe blogul tau re vazut poza cu muguri...nu stiu de ce, eram asa posibil intimidat, re oare ce fel de muguri o sa pozezi, plus ca nu stiam de fapt cum arata mugurii de pom de nuc...insa am rasuflat usurat pt mi s-a parut o imagine viguroasa si optimista, (chiar daca e oarecum in penumbra)

    2. Desi nu ma omor dupa dulciuri, si mie imi place ff mult dulceata de nuci verzi...dar in mod real am ocazia atat de rara sa o gust...efectiv pe unde ma plimb sau ma duc eu in vizita nimeni nu a auzit niciodata nici de dulceata sau prajitura de visine, nici de dulceata de nuci ! Era si un iaurt cu dulceata de nuci verzi care-mi placea ff mult pe care il cumparam de la Mega Image in perioada de imediat dinainte de a pleca din Romania.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.