Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

vineri, 4 martie 2011

Baba nr. 4

imagine de pe internet

Asta-i mai descurcăreaţă. Caută pe laptop mersul vremii pentru a şti cum să se îmbrace. Nu de alta dar surata ei cu nr. 3 a lăsat ceva urme de zăpadă pe uliţele burgului.
Până una-alta, ziua a început cu soare, mult soare, ce se zbenguia pe stradul subţire de zăpadă ce acoperea burgul. Dar până la sfârşitul zilei mai este drum de străbătut şi multe se pot shimba în vremea babelor. Şi până la sfârşitul zilei nu a mai fost nimic deosebit. Doar baba sta morocănoasă în spatele unui firhong din plumb.

Dar natura se tezeşte la viaţă. Salcia ce plânge după iarnă.oricât se ascunde, tot se trădează. Pe zi ce trece este tot mai palidă. O dor toate mădularele pentru că este meteo-dependentă.






Tot astăzi a fost şi spectacolul Ioanei pentru 8 Martie.

Şi moşu ei i-a făcut cadoul preferat: O zambiluţă roz-violet de care s-a bucurat mult.

Pentru a-i face ciudă moşului, Ioana a făcut o fotografie mai frumosă ca ale lui.

3 comentarii:

  1. 4 a fost baba mea :D si zambila pe care ati postat-o in acest articol este o minunatie. Zambilele imi aduc aminte de cand eram mai mica si stateam la bunici in vacanta. Aveau un parfum puternic care nu a incetat sa-mi placa o data cu trecerea anilor. E o floare deosebita, la fel ca Ioana in pozele de la spectacol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru aprecieri Ioana Radu.
    Îţi doresc un sfârţit de săptămână mai fain decât baba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc. Sper sa fie astfel desi la meteo au anuntat iar ninsoare.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.