Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

luni, 21 martie 2011

ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ

Ţinînd pasul cu astrele...

зодиак
Articol preluat de pe internet
19:32 18.03.2011 Prognoză astrologică săptămînală de la 21 pînă la 27 martie

Tabloul energetic pe şapte zile






21 martie – echinocţiul de primăvară. Soarele intră în semnul Berbecului la 1:22.
Începe un nou an astronomic şi astrologic. Luna scade. Nu are rost să începeţi nimic, numai să continuaţi cele iniţiate pînă la 19 martie. La 27 martie Venus intră în semnul Peştilor. Pînă la 27 aprilie noi sîntem salutabili, sentimentali şi cu simţul umorului.

21 martie. Luni. Guvernatorul zilei – Luna. A optsprezecea zi lunară de la 21:06. Luna în Scorpion de la 21:22.
Toate lucrurile importante planificaţi-le pentru prima jumătate a zilei. În a doua jumătate noi manifestăm încăpăţinare, independenţă, discutăm fleacuri. Partenerii sînt de neînduplecat. După 21:06 femeile devin capricioase şi iritate. Aceasta va dura pînă la 23 martie. Nu se poate procura nimic nou din îmbrăcăminte şi încălţăminte. Nu vă puneţi haine noi – ele se vor rupe, se vor murdări, vor fi furate.

22 martie. Marţi. Guvernatorul zilei – Marte. A optsprezecea zi lunară continuă. Luna în Scorpion.
Ziua este bună pentru activitate de creaţie şi intelectuală, care necesită entuziasm şi multă energie. Se poate testa tehnică nouă, precum şi soluţiona o problemă mai veche, face un experiment original. Noi, în ziua de astăzi şi de mîine, ne transformăm în detectivi şi putem descurca orice ghem. Nu se recomandă de a pleca în deplasare, a schimba locul de trai, a intra întro funcţie nouă. Sînt contraindicate seratele şi reuniunile de familie. Nu e timpul să vă judecaţi şi să depuneţi actele pentru pensie.

23 martie. Miercuri. Guvernatorul zilei – Mercur. A nouăsprezecea zi lunară de la 23:46. Luna în Săgetător de la 22:51. Cea mai fructuoasă perioadă pentru orice activitate – prima jumătate a zilei. În a doua jumătate noi nu sîntem în stare să ne exprimăm emoţiile. Dispoziţia lasă de dorit. Dezordine în afaceri, lene, înclinaţie spre risipă. Nu faceţi promisiuni – va fi greu să le îndepliniţi. Se produce supraconsumul de energie emoţională. Seara începe să acţioneze cuadratura Lunii cu Neptun. Pot fi încurcate toate pe lume. Riscul decepţiilor. Nu se recomandă să administraţi medicamente cu efect puternic.

24 martie. Joi. Guvernatorul zilei – Jupiter. Continuă a nouăsprezecea zi lunară. Luna în Săgetător.
Aspectele între planete sînt armonioase. Deoarece însă calendarul indică a nouăsprezecea zi lunară (aceasta este una din zilele satanice), noi putem ajunge în mreaja unei aventuri. Putem fi înşelaţi, duşi de nas. Toată informaţia parvenită trebuie verificată cu minuţiozitate. În această zi lunară se nasc oameni perfizi, linguşitori şi ghinionişti.
La 24 şi 25 martie nu se recomandă de a circula cu viteză sporită, a participa la jocuri de hazard şi a face abuz de condimente.

25 martie. Vineri. Guvernatorul zilei – Venus. A douăzecea zi lunară de la 0:52. Luna în Săgetător.
Ziua e bună pînă seara. Iar seara domină cuadratura Lunii cu Marte. Emoţiile predomină raţiunea. Înclinaţie spre certuri. Iritare. Orice dejucare de planuri îl scoate pe om din sărite. Sînt posibile  vise cu coşmaruri. Trebuie respectată strict tehnica securităţii. Sînt posibile neînţelegeri familiale. Acelaşi aspect înclină spre lipsa de modestie.
Luna în Săgetător avertizează că nu are rost să iniţiaţi careva lucrări în beciuri, cariere, fîntîni – pot fi cazuri neplăcute.

26 martie. Sîmbătă. Guvernatorul zilei – Saturn. A douăzeci şi una zi lunară de la 1:46. Luna în Capricorn de la 5:00.
Una dintre cele mai complicate zile ale săptămînii. De dimineaţă fac rateuri computerele şi telefoanele mobile. Emoţiile sînt puternice, sentimentele vulnerabile. Se face din ţînţar armăsar. Înclinaţia de a le rupe pe toate concomitent. Turnuri în viaţă. În comportament apare pasiunea, impulsivitatea, individualismul. Este necesară precauţia în utilizarea aparatelor electrice. Nu trebuie să aspiraţi să le reglementaţi pe toate – veţi suferi eşec. Este afectată sănătatea, îndeosebi la Capricorni, Berbeci, Balanţe şi Raci.
Principalul este ca înainte de culcare să nu uitaţi să mutaţi acele ceasornicului cu o oră înainte, deoarece la 27 martie trecem la ora de vară.

27 martie. Duminică. Guvernatorul zilei – Soarele. A douăzeci şi doua zi lunară de la 3:28. Luna în Capricorn.
Nu are rost să vă faceţi planuri romantice – riscaţi să vă decepţionaţi. Ziua deciziilor extreme – ori să faceţi foame, ori să vă îndopaţi. Sau să economisiţi la procurarea detergentului ori să cumpăraţi un parfum scump. Prima jumătate a zilei are culoare în nuanţe sumbre, apare supărarea, frica de ce-i nou. Creşte tensiunea în relaţiile cu mama. Copiii nu manifestă sentimente calde faţă de părinţi. Sînt probabile decepţii, autoanaliză şi neînţelegerea celor din jur.

Al Dvs Stellium Aspectus

Un comentariu:

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.