Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

sâmbătă, 23 februarie 2013

Despre gând



Gândul

Mesaj telepatic sau creaţie proprie?
Mijloc de comunicare sau doar mijloc de creaţie individuală?
Poate fi transformat gândul în purtător de energii informaţionale?


Stau şi mă gândesc ce ar putea fi GÂNDUL la urma urmei.

În miez de noapte sorb din cafeaua aburindă şi mă gândesc la multe aspecte petrecute în viaţa mea, trăite de mine „pe viu” cum se spune. Este gândul creaţia mea proprie? El emană din creierul meu, dar tot acolo este şi locul lui de baştină sau acolo, în creier, este doar o zonă de tranziţie unde gândul vine pentru a pleaca mai departe? Sunt întrebări la care nu voi găsi niciodată răspunsul corect şi de aceea doar presupun că gândul nu este altceva decât un mesaj telepatic. Prin intermediul gândului divinitatea ne transmite ce are să ne spună, dar tot prin intermediul lui ni se transmit diverse semnale de către persoane cu care suntem sau intrăm pe aceeaşi lungime de undă.

Aşadar gândul este o undă bioenergetică care ne transmite semnalele spre ceea ce avem de făcut într-o anumită perioadă de timp sau ne îndreaptă spre o direcţie unde trebuie să mergem. Noi spunem că facem ceea ce vrem când de fapt facem ceea ce gândim că trebuie să facem şi gândim să facem ceva ce ne transmite divinitatea sau pur şi simplu cineva care are în acel moment aceeaşi lungime de undă bioenergetică.

De-a lungul timpului am făcut mai multe experienţe în această privinţă, dar am renunţat la ele considerând că este mai bine să las lucrurile să decurgă normal. La un moment dat stând singur în laboratorul foto, m-am gândit să încerc să aduc clienţi prin intermediul telepatiei. La îneput am considerat treaba drept „o glumă”, dar am încercat. Am stat câteva minute cu privirea aţintită spre uşă, fără să clipesc, şi mi-am concentrat gândul spre a chema pe cineva. După câteva minute au apărut şi primii clienţi. Am considerat că este doar o întâmplare şi după o perioadă în care n-a mai venit nimeni, am repetat experimentul şi din nou după câteva minute au venit doi, trei oameni în atelier. Câteva zile nu am mai făcut această încercare pentru că pur şi simplu uitasem de ea. Când am repetat-o, totul s-a derulat ca în prima zi. Am mai continuat cu experimentul câteva săptămâni după care am considerat că este destul. Totul se petrecuse pe o perioadă de circa două luni.

Altă dată am vrut să merg într-un anumit loc pentru a rezolva o problemă. Pe drum mi-a venit în gând să fac un ocol pentru a cumpăra o îngheţată. M-am întors din drum şi în acea clipă a trecut pe lângă mine, aproape frecându-mă, un bolid în mare viteză. Deci gândul mi-a transmis un anumit mesaj pe care l-am pus în aplicare.

Astfel de exemple ar fi mai multe, dar nu are rost să insist cu ele.

Gândul. Un mister necunoscut nouă deocamdată. Probabil un mijloc de comunicare între spiritele vieţii de apoi, dar în niciun caz nu este o creaţie individuală. Creierul nostru nu are cum să conceapă aşa ceva, doar dacă materia cenuşie este o bandă bioenergetică ce se cuplează pe te miri unde. Din acest motiv gândul nu se transformă, ci chiar este un purtător de energii informaţionale. Uneori, gândindu-ne profund, găsim răspunsuri la cele mai complicate probleme. Alteori uităm cele mai simple răspunsuri şi atunci spunem că avem lapsus. Deci banda bioenergetică s-a şters parţial sau total. Norocul nostru că această ştergere nu este definitivă şi după o perioadă de timp se regenerează.

Atunci când spunem despre gânditori că sunt visători, nu greşim cu nimic. Ei gândesc şi visează cu ochii deschişi. Din visurile lor se nasc opere de artă: picturi, sculpturi, scrieri, arhitecturi, creaţii inginereşti. Dar toate acestea poartă amprenta telepatiei divine. Fără această telepatie nu se poate crea nimic.

Alte articole despre gând:
http://www.decanu.ro/ganduri/
http://irealia.eu/blog-power/gandiria-taramul-gandurilor/
-http://atitudineslaba.blogspot.ro/2013/02/fragil-gandul.html?showComment=1361814281605#c7624332884256946771
http://mironamitache.net/2013/02/22/cu-gandul-la-plimbare/

4 comentarii:

  1. Interesant mod de a aborda subiectul. Cred ca aveti dreptate cand spuneti "Prin intermediul gândului divinitatea ne transmite ce are să ne spună, dar tot prin intermediul lui ni se transmit diverse semnale de către persoane cu care suntem sau intrăm pe aceeaşi lungime de undă." Oamenii in genere uita si de divinitate cand vine vorba de viata lor, desi nu ar trebui exclusa absolut deloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai, dar ce tema greuta ai popus. :)
    mi-as dori sa functioneze telepatia si la mine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Gândul tău are strămoşi divini, bine-am înţeles?
    Iar când închidem ochii și visăm frumos, sunt doar gândurile trimise de niște divinități blânde. Mi-a plăcut ideea. :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.