Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

miercuri, 1 decembrie 2010

La autoservire

Astăzi toată ziua a plouat. În aceste condiţii, am stat acasă. Doar eu şi bebe, care s-a culcat în cuibarul meu. Eu, n-am avut ce să fac şi m-am culcat în cuibul lui. De la o vreme ne-am trezit. Mai întâi eu, apoi, la scurt timp, el. După o vreme a început să facă scandal că i foame. L-am trimis la autoservire să-şi cumpere lăptic.

S-a liniştit, dar după ce a mai trecut ceva timp, a început din nou să mă certe şi să strige după ajutor. Îşi pierduse "ţuţăna" din guriţă şi nu o mai găsea. L-a ajutat moşu şi de data asta, apoi ca el să fie sigur că nu mai pleacă "muşul" niciunde l-a prins cu amândouă mânuţele de degetele mâinii. Dar până să se termine lăpticul din sticlă a adormit din nou. Moşu a rămas de veghe.

3 comentarii:

  1. Mie-mi spui. Că după drumul de la Cluj nu mai pot vorbi de răguşit ce sunt. Şi asta doar pentru că tot timpul am vorbit şi am cântat pe stradă să i se pară Puiului Mic drumul mai scurt. Nu a plouat, dar a fost destul de rece. Acum mă duc să-mi fac o porţie de miere cu ou. Salutare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata. Mi-a trecut şi răguşeala. O pot lua da capo.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.