Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

vineri, 13 septembrie 2013

O plimbare pe ploaie

- fotografie lută din albumul Google -
Astăzi, 12 septembrie, am avut parte de o ploaie de vară. O ploaie la fel ca cea din fotografia prietenului „Fosile” afișată la începutul articolului și luată de pe Google.

Înainte să înceapă ploaia am promis pruncilor că-i duc la o plimbare de seară.  Până când ne-am schimbat hainele și ne-am încălțat a început  ploaia. La început molcomă, apoi s-a întețit. Ioana m-a întrebat tristă: „moșu mai mergem?” „Sigur că da ! puiuța moșului” i-am răspuns eu.  Promisu-i promis ! „Uraaa!” a stigat atunci Daniel. „Luăm și umblelele?”  a continuat el.

Le-am dat umbrele pe măsură, eu m-am îmbrăcat cu o geacă pentru a avea mâinile libere și la drum. Până în stația de autobuz avem cca. 20 m, dar pe ploaie drumul a fost extrem de lung.  Apa a trecut prin geaca mea. După aproximativ  5 minute de așteptare a venit și autobuzul. Ne-am urcat în el și am plecat.

Am făcut un ocol al Orașului de Jos și când am ajuns din nou în cetate ploaia s-a oprit. Am coborât din autobuz și am plecat spre casă pe jos. Bucuria lui Daniel ! A luat bălțile la rând pentru a intra în ele.


Ajunși  acasă au mâncat bine, ca niște cosași flămânzi și s-au culcat. Mâine va fi o nouă zi în care vedem noi ce vom face.

2 comentarii:

  1. Eu vreau sa stiu a cui a fost ideea sa te numesti tu "mosu". Daca a fost ideea ta, atunci treaba ta, asa ai vrut, dar sa nu cumva sa fi fost ideea altcuiva si tu acum sa stai sa induri sa ti se zica "mosu" inca vreo 30 de ani de acum incolo, si dupa aia, tot asa, si cand nepotii vor avea si ei copiii lor, zau, atuncea ei cum o sa-ti zica, "extra-mosu", sau "super-mosu" ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Program încarcat... Dar parca fara ploaie ar fi fost mai... comod!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.