Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

marți, 27 octombrie 2015

Proba 12 Super Blog

Articol scris pentru concursul Super Blog 2015
Proba 12. Trăiește cu eleganță!
Sponsorii probei:

Sponsorii probei:

                             şi

  http://www.chic-elite.ro http://ellis.ro                                                              





Elite şi elite. Elite în literatură, elite în artă, elite în muzică, elte în ssport,elite în modă, dar şi elite în viaţa de toate zilele.

Elitele sunt parte componentă a trăirilor noastre şi de felul în cae ajungem la ele depinde în mare parte succesul sau insuccesul nostru.

Cel mai uşor se ajunge la  elitele din literatură Luăm o carte bună şi o citim, după care ne alegem personajul pe care vrem să-l urmăm. La fel de uşor se ajunge şi la elitele din modă. Alegem ceva ce ne place şi căutăm o casă de modă cum ar fi Casa de modă Ellis.

De regulă elitele sunt şic atât prin comportament, cât şi prin vestimentaţie.Mai sunt şi excepţii, dar acestea au menirea să întărească regula.

Foindu-ne prin societatea în care trăim intrăm în diverse legături cu fel şi fel de oameni. Aceste legături ne influenţează, fără să vrem, stilul de viaţă. Un vechi proverb românesc spune: "zi-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun ce fel de om  eşti". Este un mare adevăt cunoscut din cele mai vechi timpuri. Un adevăr care ne arată influenţa mare pe care o au cei din jurul nostru asupra noastră pornind de la comportament şi  ajungând la vestimentaţia ce o purtăm.

Cum ne comportăm cu cei din jur şi cum ne îmbrăcăm se învaţă în primul rând în familie şi de la prieteni. A fi elegant presupune să ai un comportament frumos şi o vestimentaţie pusă la puct, nu neapărat costisitoare.

O casă de modă ce se află într-o bună comunitate nteractivă cu Chic-Eelite este Casa de Modă Ellis http://ellis.ro,  Comunitatea Chic-Elite dă eleganţă şi bun gust alături de  casa de modă Ellis, care dă eleganţă şi bun gust creaţiilor sale.



O casă   de modă ce a devenit brand românesc. Un brand ce ne învaţă să asociem frumuseţea interioară cu cea exterioară, un brand ce ne corectează stilul de viaţă.

Eleganţa în vestimentaţie are un impact major asupra celor din jurul nostru. Pentru a ni se vedea frumuseţea interioară trebuie să treacă ceva vreme de la intrarea noastră într-un grup social, dar eleganţa vestimentaţiei se vede din prima clipă. O persoană elegantă are şi mari şanse de a stabili relaţii  armonioase cu cei din jurul său. O persoană elegantă  atrage nu numai priviri admirative, ci şi un interes deosebit. Dar stilul vestimentar trebuie să fie neapărat corelat cu echilibrul vieţii interioare. Nu poţi fi elegant când ai un comportament ce lasă de dorit, după cum nu poţi avea un comportament frumos când te îmbracu ca o paiaţă.
                                       https://www.facebook.com/ChicEliteRomania


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.