Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

marți, 20 octombrie 2015

Proba 9 Super Blog

Articolul scris pentru concursul Super Blog 2015

Proba 9.  Cum ar fi lumea dacă n-ar exista cauciucul?


 Sponsorul probei:

Sponsorul probei:


Lumea fără cauciuc ar fi exact aşa cum a fost înainte de apariţia cauciuculi: roţile ar fi doar din lemn sau fier, transportul s-ar face doar cu targa ori roaba, utilajele ar fi amplasate direct pe pardoseală şi ar produce mult zgomot şi vibraţii periculoase, nu ar mai exista  izolaţie termică, pantofii sport ar fi cu talpă din piele. Cu alte cuvinte disconfortul ar fi la el acasă.

Cauciucul are multe utilizări. Printre aceste  utilizări ale cauciucului se numără şi fabricrea de benzi transportoare  de către www.elastimpex.ro", dar şi covoare cauciucate ori plăci din cauciuc http://www.elastimpex.ro/benzi-cu-inserie-textila/benzi-transportoare-uz-general/


Astăzi benzile transportoare se întâlnesc la tot pasul şi transportul cu ele se face la distabţe mari în industrie şi în construcţii, dar benzi transportoare, cu şi fără inserţie textilă sau metalică,  se întâlnesc şi în sălile de sport, fără să mai vorbim de plăcile tehnice şi industriale din cauciuc, plăci care se regăsesc practic sub toate utilajele, dar şi covoarele din cauciuc folosite în săli de relee şi nu numsi,  pentru electroizolare îşi au importanţa lor deosebită.

Atât benzile transportoare cât şi  plăcile sau covoarele din cauciuc sunr fabricate la Elastimpex România



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.