Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 30 decembrie 2010

Drum bun !

Şi în acest an, ca în toţi ceilalţi ani, trecerea cumpenei anilor se face la Bucureşti. Numai că în acest an sunt doi prunci: o domnişoară şi un bebe, împreună cu părinţii lor.
Moşu s-a dus cu ei la gară, apoi i-a condus cu trenul până în Şibot. De acolo au continuat călătoria doar ei şi din nefericire au avut parte de un mic incident. Trenul fiind prea lung, în gara Alba Iulia nu am mai mers până la vagonul repartizat şi underva pe traseu nişte călători şi-au revendicat locurile. Aşa că mami şi tati au trebuit să meargă cu pruncii prin tren până la locurile lor. Şi asta pentru că moşu nu a vrut să facă deplasarea prin tren împreună cu ei. Dar dacă moşu era cu ei, sigur nu se ajungea în situaţia asta. Dar până la urmă toate s-au terminat cu bine şi au continuat călătoria în condiţii bune. Acum, când scriu aceste destăinuiri, mai au vreo trei ore şi ajung la destinaţie. Acolo se vor descurca ei cumva că doar sunt la tati acasă.
Ioana nefiind la prima deplasare cu trenul, a fost în largul ei. Era bucuroasă că merge şi moşu cu ea o bucată de drum, apoi în gara Şibot a făcut cu mânuţa moşului până nu l-a mai văzut.
Bebe ăn schimb, a inaugurat deplasarea pe calea ferată. Privea cu ochişorii larg deschişi la tot ce vedea. A fost culcat pe banchetă şi de acolo privea mirat la tot ce vedea fugind. Din câte mi-am dat seama şi lui i-a plăcut pentru că nu a mârâit deloc.
Peste cţteva zile moşu va merge să-i întâmpine undeva prin Braşov. Ioana va termina vacanţa şi tati concediul. Mami mai are de "chiulit".

6 comentarii:

  1. Fie ca noul an să vă aducă mai multe zâmbete decât în anii anteriori. La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos... să-i conduci o bucată de drum ca să le fie plecarea mai uşoară şi să fiţi mai împăcaţi şi tu, şi ei...
    Ioana are parte de-o copilărie cum era pe vremuri, când nu alergam ca disperaţii după slujbe,după bani...când era careva în familie care le dedica tot timpul lui, pentru care ei erau centrul universului...
    sănătate, Liviu, ca să le fii pe-aproape şi ca să vezi ce fain se ridică!

    RăspundețiȘtergere
  3. Primiti cu plugusorul?
    http://karina-lumeanoastra.blogspot.com/2010/12/la-multi-ani_30.html

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumoasa pornire catre un nou inceput!

    sa va fie drumul neted, cu lumina, sanatate si bucurii

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani Abbi! Sunteti o familie minunata.Sa aveti un an numai de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vă mulţumesc la toţi pentru urări.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.