Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Detectiv H_3



2014
Proba 1. Gerovital H3 MEN recunoaște vânătorii adevărați!
Cuvinte cheie folosite:  farmec, gerovital H3 men, vânător,

-        

 - detectiv H 3, ai ca sarcină de serviciu să depistezi vânătorii de produse “Gerovital H3 MEN” . http://www.farmec.ro/produse/criterii-510-gerovital-h3-men/1.html
- Acţiunea este foarte urgentă !
-        -  Am înţeles ! Mă voi conforma ordinului.

Detectivul H 3 şi-a luat informaţiile necesare îndeplinirii ordinului şi a pornit în căutarea vânătorilor de produse Gerovital H3 MEN. Pentru început a aflat că ptodusul Gerovital H3 Men se prezintă în mai multe variante în gama Farmec. Printre acestea se află şi Spuma de ras Gerovital H 3 îmbogăţită cu extract vegetal de Boswellia Serrata şi Alantoină.
-       -   Ce este Boswellia Serrata?
-        -   Boswellia Serrata este un arbore din India, nordulAfricii şi Orientul Mijlociu din care se extrge o răşină ce se foloseşte la tratarea diferitelor boli, printre care şi bolile reumtice.
-        -  Dar Alantoina?
-         - Alantoina este un produs cicatriznt, calmant şi reparator folosit la prepararea prouselor cosmetice De aceea Spuma de ras Gerovital H 3 este un produs Farmec ce are efecte de hidratare, calmre şi catifelare a pielii combinată cu o plăcută senzaţie de prospeţime dată de mentolul folosit ca ingredient.
Mergând într-o zi agale pe uliţele burgului meu natal mă trezesc oprit de un individ:
-         Nu vă supăraţi, aveţi puţin timp pentru un scurt dialog?
-         Da, sunt penionar şi am timp suficient la dispoziţie !
-         Sunt detectiv şi am o misiune de îndeplinit !
-         Cu ce vă pot ajuta?
-         Trecând pe lângă dumneavostrtă am simţit un miros aparte.
-         A tranpiraţie?
-         O, nu ! Nu fiţi răutăcios şi nu mi-o luţi în nume de rău. Este un miros plăcut.
-         A ce?
-         Parcă seamănă a loţiune FARMEC  !

-         Aaa ! M-am bărbierit recent şi la bărbierit folosesc Spuma de ras Gerovital H3 după care mă dau cu loţiune Farmec.
-         Deci v-am recunoscut, sunteţi un vânător
!
-         Nu ştiu la ce vă referiţi, dar sunt un împătimit utilizator de produse Farmec.
-         Le folosiţi demult?
-         Nu pot preciza de când, dar la puţin timp după ce am început să mă bărbieresc. Probabil în jurul anului 1963.
-         Vă mulţumesc pentru timpul acordat.
-         Doar atât? Nu aveţi pentru ce-mi mulţumi. Mi-a făcut plăcere acest dialog.

Ne-am deapărţit. În drum spre casă m-am gândit cum am ajuns să folosesc  produsele cu marca „Farmec”. A trecut mult timp de atunci. La început foloseam după bărbierit spirtul sanitar şi mă ustura faţa. La un moment dat am văzut la drogherie un flacon cu loţiune după bărbierit ce avea înscris pe el „Farmec Cluj”. Folosind acea loţiune am constatat că nu mă mai ustura faţa, dar nu-mi plăcea mirosul. Am recurs la apa de colonie „Tabac” şi faţa a început din nou să mă usture şi mi se irita. Am renunţat şi la aceasta şi am revenit la loţiunea Farmec. Cu timpul am obserbat că mirosul acestei loţiuni s-a schimbt în bine.
După o perioadă de timp regretata Ana Aslan a descoperit produsul Gerovital. La îănceput cremă apoi şi pastile. Nu am folosit aceste produse şi deci nu ştiu ce efect au avut.

După o altă perioadă de timp Firma Farmec din Cluj a preluat Gerovitalul ca ingredient la obţinerea produselor proprii. Aşa am ajuns şi eu ca prin loţiunea Farmec şi spuma de bărbierit să devin consumator şi deci „vânător” de Gerovital H3 MEN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.