Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 9 octombrie 2014

Pro şi contra epilare



Articolul participă la concursul 
2014

Proba 4. Dacă n-ar fi existat epilarea…
Probabil am fi arătat aşasau poate aşa.                                       







căci epilarea nu este apanajul tuturor timpurilor, ci ea a apărut după ce a trecut o bună bucată de vreme de la coborârea maimuţei din pom. 

Nici măcar Moş Adam 


ori bătrânul Noe 
nu practicau epilarea .

Primele femei epilate au apărut cu vreo mie de ani înainte de naşterea lui Hristos.
Astăzi
                                                                                                                distribuitor de aparatură, mobilier şi consumabile necesare  saloanelor de înfrumuseţare şi cabinetelor de cosmetică, are grijă de doamne şi domnii interesaţi să se epileze.

Fie că este vorba de o epilare clasică, la care este utilizată ceara de unică folosinţă, ceara refolosită sau aparatele clasice de epilat, fie că eate vorba de epilarea modernă unde sunt utilizate aparate de epilare definitivă cu laser sau IPL, Total Pro Beauty asigură tot ce este necesar într-un salon modern la preţuri convenabile şi competitive.

Analizând modurile de epilare prefer epilarea cu noua tehnologie de epilare definitivă IPL realizată cu Silk'n Flash&Go, 
un epilator modern care se bazează pe impulsurile de lumină pulsativă. Tratamentul cu acest EPILATOR  nu este dureros, aparatul având în componenţa sa un sistem de răcire a zonei epilate care atenuează impulsurile luminoase.


De ce această alegere? Răspunsul este simplu: pentru că tehnologia IPL reprezintă cea mai avansată metodă de îndepărtare a firelor de păr din orice zonă a corpului chiar şi acasă, iar aparatul utilizat are posibilitatea să analizeze nuanţele de culoare ale pielii şi să acţioneze în funcţie de aceasta. Singura grijă avută în vedere este respectarea instrucţiunilor prescrise de producător, fiind interzisă utilizarea lui de către persoanele care au tenul (pielea) prea închis (închisă) la culoare.

Pentru epilarea părului blond, roşcat sau alb se recomndă epilarea prin electroliză.

Totuşi, se pare că „era bărbaţilor epilaţi” a trecut. Tot mai multe femei preferă bărbaţii păroşi şi cum femeile dau tonul, bărbaţii fiind mai dezinteresaţi, aceştia acceptă docili preferinţele „sexului slab”.

Ajungând aici îmi dau seama că este foarte greu să compun acest articol cu 350 de cuvinte şi să mă refer strict la epilat. Dar nu aş vrea nici să bat câmpii fără să spun nimic. De aceea voi pune puctul final în acest loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.