Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

marți, 21 octombrie 2014

Sănătatea în siguranţă



Articol scris pentru proba 9 a concursului

Proba 9. Cum să alegi asigurarea de sănătate perfectă?
                                                                                                                             
Asigurarea de sănătate privată este o investiţie pe termen lung şi are menirea să asigure acoperirea unor cheltuieli legate de starea de sănătate mai ales atunci când o persoană se află în afara graniţelor ţării. De aceea este bine să se facă asigurarea de sănătate  din timp, înainte de a ne îmbolnăvi, pentru a beneficia de asigurare de-a lungul intregii vieti, deoarece în cazul in care deja suntem bolnavi, ori prea bătrâni, este mai greu să fie  încheiată o asigurare de sănătate privată, majoritatea asiguratorilor refuzând să facă aceste asigurări sau percep prime de asigurare mult mai mari decât în mod normal.
Credeţi că e bine sau nu să facem o asigurare de sănătate privată?

 

Destinată asigurării de sănătate era până acum binecunoscuta faimoasă Carte Verde, obligatorie pentru toţi şoferii care treceau graniţa,dar de ceva vreme a apărut Asigurarea de sănătate privată de la MediHelp Internationa

  ASIGURARE DE SĂNĂTATE  Această formă de asigurare elimină plăţile integrale pentru îngrijirea medicală cu acoperire internţionlă şi este un sprijin de real folos pentru românii aflaţi în spaţiul european şi nu numai pentru ei.
Cât de important este să știți că atât dumneavoastră, cât și cei dragi sunteți acoperiți de o asigurare în cazul în care ar apărea o problemă gravă de sănătate și că nu veți plăti sume?
MediHelp International este cel mai importnt furnizor de asigurări private de sănătate cu acoperire intrnaţionlă şi îmbină asigurarea internaţională de sănătate cu asistenţa medicală, principalii beneficiari fiind asiguraţii. 
Care considerați că sunt cele mai importante beneficii ale unei asigurări internaționale de sănătate pentru dumneavoastră?

Dar dumneavoastră ce credeţi?  Este important su nu să ne asigurăm sănătatea?
În scurtul timp de când funcţionează, Asigurarea de sănătate privată MediHelp a implemntat planurile de asigurare proprii atât pentru persoane fizice, cât şi pentru societăţi comerciale mai mici sau mai mari. În acest fel a pus bazele unui stil modern de lucru, iar Principalele beneficii ale asigurărilor de sănătate MediHelp sunt: acoperirea internaţională, acces la spitale publice şi clinici particulare din spaţiul internaţional, acoperirea cheltuielilor de spitalizare, acoperirea costurilor de spitalizare şi tratament ambulatoriu pentru cazurile de boli grave (cancer, leucemie etc.) ori în cazurile de transplant diverse orgne, diverse servicii de urgenţă, motiv pentru care Asigurarea de sănătate privată a devent o necesitate în toate ţările europene.
Care vi se pare cel mai potrivit plan pentru dumneavoastră și familie?
Cel mai nou prous Medi Help este MediHelp Superior Plan, un produs care oferă cea mai mare limită de acoperire din prezent. Produsul oferă în premieră, posibilitatea de a alege țara în care asigurtul doreşte să primească îngrijire medicală.
Cât de important vi se pare că puteți avea acces la orice clinică din Europa sau din lume și la cei mai buni specialiști printr-o asigurare de sănătate internațională?

MediHelp Superior Plan este un produs dezvoltat în regim propriu. Mai multe informații despre noul plan dezvoltat de către MediHelp International pot fi găsite la adresa: www.medihelp.ro
Sunteţi interesaţi de acest prous?
Dar cum poate fi încheiată o asigurare de sănătate privată?
Pentru încheerea unei asigurări de sănătate  MediHelp Internaţional se poate apela la două modalităţi: achiziţionare individuală sau achiziţionare prin angajator, care poate plăti prima lunară integral sau parţial.
La achiziţionarea individuală se alege unul din planurile create de MediHelp care oferă acoperire întregii familii atât pentru situaţiile neprevăzute, cât şi pentru investigaţiile de prevenire ori vizite priodice la medic, iar unele pachete de aigurări de sănătte de la MediHelp acoperă şi o parte din preţul medicamentelor prescrise, ba chiar consultaţii oftalmologice sau stomatologice. În acest fel o asigurare internaţională de sănătte privată garantează standarde medicale de cel mai înlt nivel.
Ce pachet de asigurări de sănătate aţi dori să achiziţionţi de la MediHelp Internaţional?
Atunci când nu aveţi timp disponibil pentru a vă deplasa la sediul unui reprezentant MediHelp sau pur şi simplu nu aveţi chef să faceţi această deplasare, puteţi solicita deplasarea unui agent de asigurări MediHelp.
Consideraţi util acest mod de lucru?
Deocamdată aceste asigurări sunt facultative, dar nu este departe ziua când ele vor fi obligatorii şi asta nu pentru că cineva ar impune acest lucru, ci noi vom fi aceia care vom solicita o “poliţă de asigurare de sănătate” pentru că serviciile medicale devin din ce în ce mai scumpe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.