Am vazut papadiile si mi-am amintit de niste plante din Italia... girasole le spuneau ... popular... Aveau frunzele ca si papadia... dar lipite la sol. Prima data m-am uitat la italieni ca la felul patru când culegeau saci întregi. Dar, curatate, fierte, cu un strop de ulei de masline, sare si câteva picaturi de otet... erau un deliciu.
Nu mai prepar nici spanacul... cum faceam acasa, cu faina, lapte sau smântana si usturoi. Simplu, mediranean... cum ti-am descris mai sus. DELICIOS...si mai sanatos!
Nu am aici urzici ca le-as încerca si pe ac elea... cu aceiasi reteta simpla.
Am vazut papadiile si mi-am amintit de niste plante din Italia... girasole le spuneau ... popular... Aveau frunzele ca si papadia... dar lipite la sol. Prima data m-am uitat la italieni ca la felul patru când culegeau saci întregi. Dar, curatate, fierte, cu un strop de ulei de masline, sare si câteva picaturi de otet... erau un deliciu.
RăspundețiȘtergereNu mai prepar nici spanacul... cum faceam acasa, cu faina, lapte sau smântana si usturoi. Simplu, mediranean... cum ti-am descris mai sus. DELICIOS...si mai sanatos!
Nu am aici urzici ca le-as încerca si pe ac elea... cu aceiasi reteta simpla.
Mulţumesc pentru sugestie. Voi încerca spanacul după metoda italiană de preparare.
RăspundețiȘtergere