Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

vineri, 14 martie 2014

Etapa 8 SuperBlog- Poarta a III-a

Proba 8 ce are ca temă: Alege Europa pentru vacanța ta specială!
este o probă propusă de CND Turism și se încadrează cu evenimentul ce are loc în aceste zile la București: Târgul de Turism al României unde Cetatea Alba Carolina și Apusenii reprezintă atracţia judeţului Alba.

Ca iubitor al urbei natale, nu mă pot abține de a vă adresa invitația să petreceți un Weekend în burgul ce are ca simbol Cetatea Alba Carolina și apoi să porniți la drum spre Arieșeni pentru a vizita Apusenii sau spre Șugag pentru a face un traseu pe Trans Alpina, un drum de munte ce concurează cu Transfăgărășanul și este apreciat pe plan internațional.

Pentru a vă trezi interesul, am să vă prezint câteva fotografii recente din bătrâna cetate Alba Iulia.
Voi începe cu poarta a III-a, o fotografie ce am executat-o din șanțul ce mărginește latura estică, unde se poate ajunge prin tunelul de legătură al laturii sudice.

. Până să ajungeți la această poartă se pot admira porțile I și a II-a cu Dealul cetății străjuit de zidurile vechi. Fotografiile acestor porți nu vi le prezint deoarece v-am promis fotografii recente.

De la Poarta a III-a m-am deplasat spre latura de vest a cetății trecând prin Piața cetății, o piață în care pot fi admirate mai multe sculpturi și monumente. De aici am trecut prin Poarta a IV-a pentru a coborî scările în șanțul ce străjuiește latura de vest și a-mi continua drumul prin șanțul laturii de Nord.

Dar dacă nu doriți să faceți aceste trasee, puteți opta pentru unul din locurile propuse de CND Turism:
 vacanțe recomandate de ude puteți alege sejururi în Europa, sau o vacanța la mare și nu numi, în orice țară doriți.
Dacă doriți totuși să vă petreceți vacanța în România, puteți opta pentru sejururi Romania
Acestea fiind puse, dumneavoastră v-ați hotărât unde să vă petreceți vacanța?

Dacă da, vă doresc să aveți parte de o vacanță frumoasă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.