Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

luni, 10 martie 2014

Etapa 6 SuperBlog

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2014 - ediția de primăvară.


Cum se reflectă frumusețea interioară în cea exterioară?

Ce este de fapt Shakti?
Căutând am găsit că  "este energia cosmică primordială ce reprezintă forțele dinamice destinate pentru o deplasare prin întregul Univers în hinduism . Deci Shakti este un concept prin care se personifică puterea creatoare divină feminină, menționată uneori ca " Mama Divină" din hinduism . Pe pământ shakti se manifestă prin varianta de sex feminin drept creativitate (fertilitate)", dar Shakti nu reprezintă doar creativitatea, ci și tote schimbările survenite.

În prezernt omul pune accentul doar pe aspectul exterior, iar aspectul interior este neglijat, deși se știe că frumusețea intrioară este mai de preț. De aceea, zic eu,Centrul Shakti  a creat un concept inovator care a adus la olaltă servicii care în mod tradițional sunt separate. Astfel, centrul oferă posibilitatea de îngrijire atât a frumuseții exterioare, prin serviciile clasice ale unui salon de infrumusetare (coafor, cosmetica, manichiura, machiaj etc.), cât si de cea interioară, prin intermediul terapiilor alternative. reflexoterapie  ori prin masaj raindrop și altele, precum și o terapie craniosacrala
Pentru tratarea stresului, spre exemplu, Centrul Shakti are în vedere că la originea stresului se află atât cauze externe, cât și cauze interne. Agenții stresori exteriori sunt: locul de muncă (școala), familia și mediul înconjurător.), iar agnții intriori sunt temperamentul, nivelul autocontrolului, modalitatea de soluționare a problemelor și de luare a deciziilor.
Factorii care produc stresul sunt:  accidentele, violurile, cutremurele, inundațiile, dcesul în familie sau al unui prieten popiat, necazurile zilnice, graba de a trmina o lucrare sau ctivitate, nesiguranța cu privire l soluțiil adoptte,  dar și bucuriile excesive și multe alte situații de acest gen.
Persoanele care întruchipează într-o formă specială  de a trăi, sunt modele ale lui Shakti

Un comentariu:

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.