Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

duminică, 9 noiembrie 2014

Meditaţie în plină zi




Săptămâna nebună
                  
Este săptămâna care va începe mâine în campnia electorală. Până vineri noaptea nu vom auzi decât jos ăla, sus ăla.  Unii vor cu Ponta, alţii îl vor pe Johannis.  Unii îl critică pe Ponta, ceilalţi pe Johannis.  Unii îl huiduie pe Ponta, alţii pe Johannis.

Dar cine sunt aceştia?

Nimeni alţii decât unii şi aceiaţi plimbţi de colo-colo prin ţară pentu a face turism electoral. Azi timişoreni, mâine ieşeni, altă zi moroşeni,  iar dacă mai au şi un „jnaps” la bord, cu tât mai bine. Uită că pleacă ai noştri, vin ai noştri şi toţi fac ce fac pentru a face pe plac celor ce-i finanţează.

Unii cu alţii, alţii cu unii. Cei care acum se înjură peste puţin timp sunt împreună la un birt uitat de lume, un birt umbrit de fumul gros al ţigărilor consumate pentru a uita de mâncarea nemâncată, lăsată acasă pe colţul unei mese ce mobilează o „conie” ţărănească  frumos aranjată de o gospodină dezintereată de „jos ăla, sus celălalt !”

Nebunia săptămânii ce urmează se va încheia cu votul dat în duminica când „Pilda semănătorului milostiv” ne va călăuzi paşii în cabina unde vom aplica ştampila cu înscrisul „votat” acolo unde credem că-i mai bine.

Noi doar credem că ce facem va fi acel „mai bine” dorit de fiecre. Ce va fi vom vedea şi vom avea timp să reflectăm la ce am făcut în următorii cinci ani, după care vom alerga din nou după un alt „mai bine”.

Oricum, acest „mai bine” după care se aleargă din cinci în cinci ani este mai bun decât monarhul numit pe viaţă, monarh de care nu te mai vezi scăpat atunci când nu-ţi mai convine de el.

Mai bine aşa decât altfel ! HAI DUMINICĂ LA VOT ! Atunci sigur vom vota schimbarea !

4 comentarii:

  1. Salut,

    Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.
    In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscribe la concurs.
    Pentru a-ti putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

    Te asteptam sa te inscrii !

    Multumim !

    Bitu Mihai,
    SEO - Mediapress Advertising

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru invitaţie. Mă voi documenta să văd dacă voi fi în stare să particip.

      Ștergere
  2. Cu siguranta voi fi prezent si la acest scrutin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi păcat să nu mergem până la capăt cât timp putem !

      Ștergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.