Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

joi, 6 noiembrie 2014

Building



Articol scris pentru concursul
2014




Proba 16. Team building la Straja








Deci titlul probei este: Team building la Straja…

Team = echipă.
Building = 1. (Clădire) ceva construit cu un acoperiș și pereți (o casă sau o fabrică)
2. afaceri, ocupație, sau arta de construire a caselor, bărcilor, etc.
Dar și materiale de costrucție care pot fi materiale de zidărie: lianți, agregate, materiale hidroizolante, materiale termoizolante, materiale fonoizolante; materiale de finisare; dar mai pot fi și materiale de dulgherie ori de tâmplărie. Deci combinația ”Team building” poate da: ”Echipă de constucții” și eu despre asta am să vorbesc. Despre o echipă de construcții la Straja.

Deci despre var, ciment, ipsos, nisip, pietriș, piatră brută, bitum, carton asfaltat, plăci de rigips, rumeguș, vopsele, coloranți, bușteni, lemn finisat sub diferite forme și ce-mi mai trece prin minte ca amintiri de pe vremea când lucram la calea ferată și mă ocupam de întrținere și reparații clădiri. 
A fost odată ca niciodată...

Așa încep toate poveștile. Așa voi începe și eu povestea mea despre echipa de construcții ce avea: zidari, dulgheri, tâmplari, zugravi, vopsitori. De toate pentru toți. 

Unora le plăcea să bea. Aduceau de acasă o sticlă cu lapte și la ora 12 nu mai puteau sta în picioare. Se îmbătaseră. Laptele era doar de formă, pentru că de fapt era țuică. Și păcăleala a mers până într-o zi când s-au păcălit ei.
Asta a fost odată ca niciodată...

Nisipul, agregatul cel mai mult folosit a fost și el cândva bolovăniș purtat de torenți până când a devenit grohotiș, apoi pietriș și în final ceea ce vedem astăzi. O pulbere ușor de prelucrat în diferite amestecuri cu lianți, niciodată singur. 

Așa sunt și oamenii. O amestecătură de caractere ce trăiesc în comunități mai mari sau mai mici, dar niciodată singuri pentru că vor, nu vor, depind unii de alții.

Un  Team Building Straja care este de fapt o echipă ce-și desfășoară activitatea într-un cadru natural pitoresc, sau tabăra Straja pentru un grup mai mare de copii.
 
Sportivii pot beneficia aici de un cantonament Straja cu cazare la Vila Alpin căci antrenamentele sportivilor se pot desfășura în orce anotimp atât pentru sporturile de vară, atletism sau fotbal, cât și pentru cele de iarnă.

De toate pentru toți puteți găsi la Straja unde cadrul natural primenește mintea, creierul, plămânii și tot ce trebuie primenit în vederea desfășurării activităților de sejur ori de vacanță cu o durată mai lungă de ședere la Vila Alpin unde gazdele sunt primitoare și amabile cu toți clienții, ospitalitatea fiind principalul criteriu de referință al angajaților.

6 comentarii:

  1. O inițiativă lăudabilă. O zi bună vă doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E buna initiativa!
    E bine cand stai la masa cu colegii si nu te barfesc imediat dupa ce au plecat de langa tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În viață cel mai bun lucru este ca atunci când te întlnești cu cineva să-i poți întinde mâna fără remușcări, chiar dacă într-o situație sau alta au fiost și conflicte inevitabile pe linie de serviciu.

      Ștergere
  3. Est superba zona, am fost acum doi ani...iti doresc sa ajungi acolo pentru cateva zile cu nepotei!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.