Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

luni, 11 martie 2013

Frumuseţea pielii perfecte


Articol scrie pentru Etapa 3



logo_marketonline
Încă din cele mai vechi timpuri oamenii, mai ales femeile, dar şi bărbaţii, s-au preocupat de aspectul lor exterior. Doreau să aibă o piele cât mai frumoasă, lipsită de păr pe picioare şi sub braţ la femei. Bărbaţii erau mai puţin pretenţioşi şi ca atare nu-i deranja părul crescut peste tot. De aceea femeile au încept să practice epilarea. La început aplicau un strat de ceară topită pe zona cu păr, apoi după ce se răcea ceara şi prindea în ea firele de păr o desprindeau şi în acest fel îndepărtau părul din respectivele zone. Acest procedeu s-a folosit multă vreme chiar şi în saloanele cosmetice, iar pentru doamne era un chin suportarea unui astfel de tratament.

Vremea a trecut şi tehnica epilării s-a perfecţionat. Astăzi se folosesc aparate moderne care asigură o epilare perfectă inclusiv la domiciliul fiecărui doritor de îndepărtre a părului nedorit pe corp. Un astfel de aparat este epilatorul cu lumină pulsată ce utilizează un fascicul luminos IPL (Intense Pulsed Light – lumină pulsată intens) sau o rază laser. Lumina sub forma unui mic fascicul este transmisă prin piele la foliculul pilos care se arde definitiv.

Dar IPL nu acţionează numai asupra firelor de păr, ci şi asupra acneei sau pigmentaţiilor pe care le îndepărtează cu succes.

Un epilator IPL bun este ofertat dMagazin Online, iar produse pentru îngrijire personală găsiţi  aici

Avantajele tratamentului cu epilatorul IPL constau în dispariţia durerii şi disconfortului, dar cel mai important lucru este că firele de păr sunt îndepărtate pentru o perioadă lungă de timp. Doamnele care folosesc epilatoare IPL sunt foarte mulţumite de ele şi de rezultatele ce le au. Singurul disconfort ce apare în timpul tratamentului cu epilatorul IPL este senzaţia de încălzire locală a pielii.

Cel mai nou tip de epilator IPL este Silk'n SensEpil XL cu 40.000 de pulsaţii ce aplică o tehnologie HPL (Home Pulse Light) care transformă energia optică în energie calorică de mare intensitate. Este o tehnologie avansată, care permite utilizarea aparatului şi de către oamenii bruneţi ori bronzaţi, dar să nu fie negri su mulatri pentru că lor li se pot produce arsuri. El este un aparat uşor de folosit chiar şi acasă, cu ajutorul lui se realizează un tratament eficient ce dă rezultate bune pentru mai mult timp, o epilare definitiva , o epilare mut dorită de doamne şi domnişoare.

Din păcate acest aparat nu poate fi utilizat de persoanele ce au părul blond, roşcat şi alb (cărunt) deoarece aceste tipuri de păr au un grad ridicat de transparenţă şi tratamentul nu dă rezultate.

Având în vedere cele relatate mai sus, aş recomanda un epilator Silk'n SensEpil XL cu 40.000 de pulsaţii fiicei mele care în prezent foloseşte metode tradiţionale de epilare, metode care uneori sunt chiar neplăcute. Pentru început poate ar strâmba din nas neştiind despre ce este vorba, dar până la urmă sper s-o lămuresc.

Un comentariu:

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.