Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

marți, 15 octombrie 2013

Secretul seducției

Articol scris pntru  
2013


Proba 8. Care este adevaratul secret al seductiei?

Ne întreabă 


Un scenariu posibil pentru seducerea cuiva ar fi cel generat de tactica ascunderii anumitor detalii și limitării a ceea ce se dezvăluie partenerului de sex masculin. În acest fel femeile devin mai atractive și mai senzuale, pline de SEDUCȚIE . Când o femeie obișnuiește să apară zilnic sumar îmbrăcată în fața bărbatului iubit săvârșește o gravă eroare pentru că respectivul bărbat se obișnuiește cu trupul ei și cu timpul nu-l mai interesează. La fel este și atunci când o femeie apare neglijent îmbrăcată cu haine de casă. Aerul de mister trebuie păstrat cu atât mai mult atunci când partenerii sunt de mult timp împreună și de aceea ce face o femeie nu trebui făcut stereotip, ca rezultat al unui reflex obținut prin repetare continuă. Femeia ar fi bine să-și “țină ascunsă” lenjeria intimă și atunci când o spală să o usuce pe un spalier amplasat undeva pe balcon pentru a nu fi ușor vizibilă și a crea în acest fel un mic MIT . În acest fel lenjeria intimă a femeii se va  asocia cu trupul ei, nu cu nișe obiecte oarecare, dându-i SUPERPUTERI.  Dar lenjeria sexi și parfumurile nu trebuie folosite numai la ocazii speciale, ci zi de zi. Parfumul utilizat de femei trebuie să fie un PARFUM bun, cu conținut de feromoni și potrivit temperamentului respectivei persoane, astfel încât să i se adauge un plus de sexualitate.

O atenție deosebită trebuie acordată conversației. Chiar și în intimidate femeia nu trebuie să fie excesiv de vulgară, deoarece vulgaritatea îndepărtează bărbatul de femeie și nici într-un caz femeia nu trebuie să fie o împătimită consumatoare de alcool.
Dar mirosul greu de alcool combinat cu nicotină este la lel de dizgrațios și când este emanat de un bărbat. De aceea fumătorii trebuie să fie foarte atenți cu menținerea unui miros plăcut al gurii prin igienă bucală ireproșabilă.

Acestor “mici trucuri”adăugânduli-se o privire șăgalnică, ocheadă aparent involuntară pin care se transmit mesaje seducătoare.
Dar un bărbat ce ar trebui să facă pentru a fi seducător?
În primul rând el trebuie să fie bărbat și să fie atent la modul cum se comportă. Atunci când bărbatul vrea să abordeze o femeie el trebuie să fie spontan, să zâmbească și să se îndrepte spre femeia respectivă cu mișcări lente și să fie cât mai natural și relaxat. Ținuta bărbatului trebuie să fie o ținută dreaptă, fără să privească în pământ, privirea să-i fie spre înainte și spre femeia abordată. Niciodată bărbatul nu trebuie să piardă din vedere femeia abordată. Tonul vocii lui trebuie să fie unul glumeț, dar pertinent. Bărbatul trebuie să vorbească suficient de tare și clar, fără să strige, pentru a fi auzit de către toți din anturajul respectiv, însă bărbatul trebuie să nu-și arate din primul moment interesul asupra femeii, ci trebuie să-i arate că este atras de persoana ei și nu de aspectul fizic.
Astăzi adevăratul secret al seducției poartă numele  de Super Playboy.  Este un parfum pus la dfispoziția doritorilor de binecunoscuta firmă COTY care are SUPERPUTEREA de a  o transforma pe ea în seducătoarea serii, iar pe el în cuceritorul nopţii. Este totodată parfumul ce crează dependență datorită mirosului său fin și frumos.

Cuvinte cheie utilizate: parfum, Super Playboy, seductie, mit, super-puteri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.