Hai !

Hai !
Hai cu mine, că te duc eu !

marți, 8 octombrie 2013

Tentații (i)rezistibile

Articol scris pentru 
2013

Proba 4. Tentații (i)rezistibile

Tema este popusă de Programs4Media & RoImage


Pornind de la tema filmului “Tentații (i)rezistibile”, voi scrie un articol inspirat din viața de zi cu zi a unor persoane pe care le-am cunoscut.
Faptele s-au petrecut cu mulți ani în urmă. El și ea erau vecini, s-au iubit și s-au căsătorit. Totul se derula aparent normal în viața lor. Dar această normalitate era doar aparentă pentru că el în realitate era un iubitor al aventurilor extraconjugale. Azi așa, mâine așa, peste un an tot așa. De la un timp și ea a început s-o ia razna. La început pentru a se răzbuna, apoi pentru că a prins gustul aventurilor trăite.
Printre cunoscuți treceau drept un cuplu perfect. De ochii lumii țineau unul la altul, se iubeau și nu manifestu acte de gelozie, dar asta numai de ochii lumii pentru că în realitate amândoi erau foarte geloși. Și unul și altul știau cu ce se ocupă extraconjugal. O mare parte din timp și-l petreceau vânându-se reciproc. Cu toate acestea au continuat să meargă împreună pe drumul vieții până ce moartea a  intervenit și i-a despărțit. Au mers împreună pentru că totuși s-au iubit și au ținut unul la altul.  Dacă nu se iubeau nu ar fi fost geloși, dacă nu erau geloși le erau indiferente escapadele partenerului conjugal și dacă erau indiferenți unul față de  altul nu ar mai fi stat împreună.

Deci “Tentații (i)rezistibile” nu este un flim ficțiune. El are la bază întâmplări reale, ecranizate magistral, aș spune eu, de Edward Norton și actorii  Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson și Patrick Fugit.

 Cuvinte cheie:  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citesc cu plăcere comentariile Dumneavoastră.