Deci FAN BRÂNZĂ
Articol scris pentru
pe o temă dată de DELACO www.delaco.ro
Cuvinte cheie: fan,
O întrebare
plină de înțelesuri, subînțelesuri și ghidușii pusă de marele Brânzar DELACO,
brânzar șef în România, ce face o brânză foarte bună.
Imediat ce am
citit întrebarea, gândul mi-a și zburat la bovinele din grajdul moșului și
ovinele din „cotrosog”, la buna cum
mulgea pe Lunae și Mândrae, dar și oile; la pruncul ce eram și
așteptam cu nerăbdare să-mi bag nasul în oala cu lapte proaspăt muls pentru a mi
se face mustăți din „mâstâna” (smântâna)
caldă. De mic eram și am rămas un FAN al produselor lactate, un fan brânză în
particular, plăcându-mi în mod special mămăliga cu brânză. .
Dar astăzi produsele
lactate au evoluat și „Miez de lapte”
este o brânză „ultim răcnet” obținută de DELACO. Ea, MIEZ DE LAPTE, este o brânză naturală 100
%, cu valoare nutritivă, ridicată, fiind bogată în calciu; este recomandată în
special copiilor, dar și pentru adulți. Se poate mânca goală, așa cum este, sau
sub formă de frigărui simple, frigărui cu fructe, în păjituri și, de ce nu, ca
tradițională mămăliguță cu brânză. Să-ți lingi buzele nu alta.
Ce articol natural :)
RăspundețiȘtergereMulțumesc pntru apreciere.
RăspundețiȘtergereScurt, sincer si la obiect. Mult succes Liviu!
RăspundețiȘtergere